Maak deel uit van de Vet Gezellig Club!

Ik ben Alwin Ritstier en van jongs af aan heb ik interesse gehad in bewegend beeld, ontwerpen en schilderen.

Na mijn studie aan het Grafisch Lyceum en de Willem de Kooning Academie ben ik mijn eigen bedrijf gestart, genaamd Vet Gezellig, waar ik werk aan verschillende creatieve uitingen.

Maar dat is niet alles! Naast deze werkzaamheden heb ik namelijk ook een grote passie voor lekker eten! Op mijn YouTube-kanaal Vet Gezellig kun je daarom genieten van foodtours in diverse steden en het vergelijken en testen van (nieuwe) supermarktproducten. Zoek je dus inspiratie voor een lekker gerecht of wil je graag weten of een nieuw product in de supermarkt je geld waard is? Kijk dan vooral even op mijn kanaal!

Als online content creator, kunstenaar en documentairemaker vind ik het belangrijk om creatief bezig te zijn en onderwerpen bespreekbaar te maken die mij aan het hart gaan.

Prioriteit nummer één voor mij is het bespreekbaar maken van mentale gezondheid. Zelf heb ik jarenlang last gehad van angsten. Daar heb ik een documentaire over gemaakt genaamd “Leven met extreme angst!“, welke te zien is op mijn YouTube-kanaal. Naar aanleiding van deze documentaire heb ik het boek “Gek van Mezelf” uitgebracht bij uitgeverij AW-Bruna. Ik werk daarnaast aan eigen documentaire projecten over maatschappelijke onderwerpen, zoals ‘Autisme bij vrouwen’ en de WaJong. Ik geloof dat serieuze onderwerpen en humor hand in hand kunnen gaan en daarom probeer ik luchtigheid te brengen in zwaardere onderwerpen.

Waar kun je Vet Gezellig vinden?
Youtube

Op mijn kanaal op youtube plaatst is persoonlijke video’s en video’s over eten.

Instagram

Op mijn instagram plaatst ik foto’s van mijn persoonlijke leven en van eten.

Tiktok

Op mijn Tiktok plaats ik video’s over eten.