Maak deel uit van de Vet Gezellig Club!

Het Mentale Gezondheid Spel: Omdat praten zo belangrijk is!

In onze wereld van vandaag is het belangrijk dat we open kunnen zijn over onze mentale gezondheid. Het helpt ons om ons begrepen te voelen en minder alleen. Echter, het starten van dat gesprek is vaak een uitdaging. Om deze drempel te verlagen werd dit vragenspel speciaal ontworpen. ‘Het Mentale Gezondheid Spel’ bestaat uit zorgvuldig samengestelde vragen die het gesprek over mentale gezondheid op gang kunnen brengen.

Wat dit spel zo bijzonder maakt, is dat het mensen op een toegankelijke manier verbindt. Het gaat over onderwerpen die er echt toe doen in het leven. Het is fijn om te spelen met je partner, familie en vrienden, maar het kan ook waardevol zijn in professionele omgevingen, zoals tijdens teambuilding met collega’s, of voor hulpverleners en leerkrachten. Soms is slechts één vraag voldoende om een diepgaand gesprek op gang te brengen. Het spel biedt een perfecte mix van luchtige en diepgaande vragen die uitnodigen tot uitgebreide antwoorden.

Wat vinden onze klanten?

Mentale gezondheid op de werkvloer

Het bevorderen van mentale gezondheid op de werkvloer is van vitaal belang, en open communicatie speelt hierbij een cruciale rol. Het gebruik van ‘Het Mentale Gezondheid Spel’ biedt een laagdrempelige aanpak om het gesprek over mentale gezondheid te stimuleren. Dit spel dient niet alleen als waardevolle bron voor persoonlijke reflectie, maar kan ook dienen als een doordacht cadeau, bijvoorbeeld van werkgever aan werknemers. Plaats het spel op de afdeling of integreer het in een ontspannen teambuildingactiviteit. Eenvoudig en effectief!

Deze bedrijven gingen je voor:

Alle informatie die je nodig hebt

Wil je een grotere oplage bestellen voor bijvoorbeeld je werknemers of klanten? Neem dan vanaf 10 stuks contact met ons op via de contact pagina.

Wil je ons vragenspel aanbieden in jouw winkel, zowel fysiek als online? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over inkoopmogelijkheden en tarieven. Stuur een e-mail via de contact pagina ontvang een handige PDF met gedetailleerde informatie. 

Benieuwd hoe het vragenspel kan helpen in het onderwijs of in de (psychische) hulpverlening? Download dan onze folder!

♣ Download ‘Het Mentale Gezondheid Spel (14-99j)’

♣ Download ‘Het Mentale Gezondheid Spel Junior (9-14j)’

Ontdek de mogelijkheid van een gepersonaliseerde versie van ‘Het Mentale Gezondheid Spel’, volledig afgestemd op jouw eigen huisstijl! Het is een mooi geschenkidee voor werknemers of klanten.

Je kunt ons bereiken via de contact pagina, waar we ook een afspraak kunnen maken voor een telefonisch gesprek of een beeldbelmoment voor de mogelijkheden.

Ons vragenspel is verkrijgbaar in fysieke winkels op de volgende locaties: