Maak deel uit van de Vet Gezellig Club!

Het Mentale Gezondheid Spel:
Omdat praten zo belangrijk is!

Het is van groot belang dat we als samenleving openlijk kunnen praten over mentale gezondheid. We voelen ons daardoor begrepen en minder eenzaam. Helaas ligt de drempel vaak te hoog om het gesprek te beginnen. Om deze drempel te verlagen is dit vragenspel speciaal ontworpen. ‘Het Mentale Gezondheid Spel’ bestaat uit zorgvuldig samengestelde vragen die het gesprek over mentale gezondheid op gang kunnen brengen.

Het spelen van ons vragenspel leidt tot meer vertrouwen tussen mensen en biedt beter inzicht in persoonlijke situaties dankzij zorgvuldig samengestelde vragen die uitnodigen tot uitgebreide antwoorden. Dit maakt het niet alleen een waardevolle tool voor professionals en organisaties, maar ook geschikt voor persoonlijke situaties in de privésfeer. Het is breed inzetbaar en kan zowel in informele als professionele settings bijdragen aan het bevorderen van open gesprekken over mentaal welzijn.

Wat vinden onze klanten?

Mentale gezondheid op de werkvloer

Het bevorderen van mentale gezondheid op de werkvloer is van vitaal belang, en open communicatie speelt hierbij een cruciale rol. Het gebruik van ‘Het Mentale Gezondheid Spel’ biedt een laagdrempelige aanpak om het gesprek over mentale gezondheid te stimuleren. Dit spel dient niet alleen als waardevolle bron voor persoonlijke reflectie, maar kan ook dienen als een doordacht cadeau, bijvoorbeeld van werkgever aan werknemers. Plaats het spel op de afdeling of integreer het in een ontspannen teambuildingactiviteit. Eenvoudig en effectief!

Deze bedrijven gingen je voor:

Alle informatie op een rijtje

Verkooppunten online

Gepersonaliseerd spel

Ontdek de mogelijkheid van een gepersonaliseerde versie van ‘Het Mentale Gezondheid Spel’, volledig afgestemd op jouw eigen huisstijl! Het is een mooi geschenkidee voor werknemers of klanten.

Je kunt ons bereiken via de contact pagina, waar we ook een afspraak kunnen maken voor een telefonisch gesprek of een beeldbelmoment voor de mogelijkheden.

Verkooppunten fysiek

Ons vragenspel is verkrijgbaar in fysieke winkels op de volgende locaties:

 

Een grotere oplage bestellen

Wil je een grotere oplage bestellen voor bijvoorbeeld je werknemers of klanten? Neem dan vanaf 10 stuks contact met ons op via de contact pagina.

Het spel inkopen

Wil je ons vragenspel aanbieden in jouw winkel, zowel fysiek als online? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over inkoopmogelijkheden en tarieven. Stuur een e-mail via de contact pagina ontvang een handige PDF met gedetailleerde informatie. 

Informatie folder

Benieuwd hoe het vragenspel kan helpen in het onderwijs of in de (psychische) hulpverlening? Download dan onze folder!

♣ Download ‘Het Mentale Gezondheid Spel (14-99j)’

♣ Download ‘Het Mentale Gezondheid Spel Junior (9-14j)’